Busquets Navarro

932189933

Montseny, 2, Barcelona, 08012

Gràcia (Gràcia)

L3 Fontana

L-V de 10:00 a 13:30 y de 16:30 a 20:00 / S de 10:00 a 13:30

Las fotos hechas por Busquests Navarro son uno de los clásicos del barrio de Gracia de Barcelona. La tienda transpira un aire retro pero no te dejes engañar por las primeras impresiones después verás como las fotos que sacan son geniales. Quedarás muy satisfecho de la calidad de Busquests Navaroo.

Si quieres unas buenas fotografias no dudes en acercarte a Busquets Navarro fotografia.

De compras, Servicio a domicilio, Acepta tarjeta de crédito/débito, Aficiones, hobbies y mascotas, Fotografía

Sitios interesantes cerca de Busquets Navarro

Sube una foto de Busquets Navarro

Sube una foto de este sitio

Escribir comentario sobre Busquets Navarro

¿Qué te ha parecido el sitio?
2 comentarios
Su valoración:
MorMiaMor
Fotos de carnet per molts anys. Des de sempre ens hem fet les fotos professionals a Busquets Navarro. La veritat és que actualment les instalacions segueixen sent les mateixes que quan érem petits, però no us deixeu tirar enrere per l'aire super-retro i la moqueta de l'estudi: no quedareu defraudats. Sobretot, us racomano que deixeu aparcats els remilgos i us poseu el maquillatge que hi ha al "vestidor": sembla mentida, però la cara a les fotos guanya un 200%! Després, si us agrada la vostra foto, facilitant la referència us podràn fer totes les còpies addicionals que vulgueu. Us guardaràn els negatius durant molts anys.
Su valoración:
Anónimo
Carles Sueiras. Busquets-Navarro és el fotògraf que em vé primer al cap quan necessitem una foto professional. Des de que érem petits, sempre hem fet les fotos de família en aquest lloc. Qualitat i tracte de primera.
1 de 2
Busquets Navarro